Right on - Trondheim 8. sept.

Søndag 8. september gikk mønstringen Right on av stabelen på Tiller. Det var godt med både biler og motorsykler, og mange hadde shinet ekstra til denne dagen siden det også var konkurranse. Mange flotte amcars, og også innslag av andre flotte biler. Se bilder under galleri.

Chevrolet Corvette - 58Atlantic Road Trip 2019

Tirsdag 13. august var ca 40 supercars innom i Trondheim.  Det var The Atlantic Road Trip 2019.  En god del bilentusiaster hadde møtt opp på Brattøra for å se på de flotte bilene. Gruppen hadde startet turen i Oslo, og kom via Geiranger og Atlanterhavsveien opp til Trondheim, før de skulle videre til Stockholm, Helsinki, Tallin og målet som var Parnu i Estland. Prisen for å delta på "løpet" er 9.000 Euro pr. team (på 2), og da er det litt begrenset hvor stor deltakelsen blir. Uansett, moro å møte opp, og se på disse godbitene.  Følget fikk en del mediaomtale som følge av at det gikk litt fort her og der, men tror alle kom helskinnet frem til Estland.

Stjørdal Motorshow 2019

Helga 11. - 12. mai 2019 går Stjørdal Motorshow av stabelen i Stjørdalshallen. Etter å ha gått rundt i noen timer i dag, er jeg imponert over hva de har fått til. Arrangøren har fått til en fin mix av nytt og gammelt, luksuriøst og klassisk, tøft og snilt. Det var godt med besøkende, og det er flott å se at slike arrangement tiltrekker seg folk av alle slag og aldere. Om ikke annet, har alle èn felles interesse, og det er bil og motor. 

Jeg håper dette gir mersmak, og at vi får flere slike arrangement både i Trondheim og Stjørdal i årene som kommer. (gjerne også andre steder i regionen vår). 

Se galleri for flere bilder av godbiter som ble vist frem under arrangementet!28. april 2019

Vårslipp 2019 - .

ACC Trondheim arrangerte i dag vårslipp for entusiast og hobbybiler på parkeringsplassen ved kjøpesenteret City Lade i Trondheim. Her var det naturlig nok en overvekt av Am Cars, men mye fint å se på. Det var også en del europeiske biler der, både nytt og gammelt. Forholdene var flotte, med sol fra klar himmel og temperatur rundt 20-tallet. Amcar-klubben arrangerte div. kåringer og bilrebusløp. En herlig dag for bil, og til å møte andre entusiaster med samme hobby. Flere bilder finner du under Galleri.

Cars & Coffee Trondheim 7. april -19.

Sesongens første C & C gikk i dag av stabelen i Trondheim. En god del hadde tatt turen til Lade Arena, til tross for at det fortsatt var nysaltede veier, denne gangen ikke mot is og snø, men for å holde støvet nede. Vi som tok turen fikk også denne gangen se noen godbiter. Alt fra gamle klassikere til nyere sportsbiler og supercars, hvor en McLaren 720S nok toppet lista for mange av de fremmøtte. Morsomt å se slike biler, men samtidig må vi vite å verdsette mangfoldet som C & C viser. Det er faktisk morsomt å se igjen en bil som er "klin" lik min første bil fra tidlig på 80-tallet, selv om det ikke er snakk om en dyr og snasen bil.

Da er sesongen i gang, og vi gleder oss til fortsettelsen! 


HJEM         OM MEG         GALLERI         GJESTEBOKEN MIN         KONTAKT
 
Gjestebok

Klikk her for å å lese gjestebok oppføringene